Føroyaprent prentar stevnumiðini hjá Tjóðveldi

Nú ber til hjá øllum at kunna seg um stevnumiðini hjá Tjóðveldi, tí flokkurin hevur valt at prenta tey sum bók, umframt at tey eru teldutøk á heimasíðu floksins. 

Fyrimunurin við at prenta stevnumiðini sum bók, er innlýsandi. At sita við eini bók, uttan at verða órógvaður av sterka ljósinum frá skíggjanum, undirstrikar týdningin av boðskapinum: Politikkur og visjónir fyri alt frá fullveldispolitikki til búskaparpolitikk, vinnupolitikk, sosial-, heilsu-og vælferðarpolitikk, útbúgving, mentan og list, orku- og umhvørvi, økismenning og útoyggjar, uttanríksipolitikk, eldrapolitikk, ungdómspolitikk, javnstøðupolitikk, ítróttarpolitikk og so framvegis. Talan er um tey mest umfatandi stevnumiðini hjá Tjóðveldi nakrantíð, sigur flokkurin á heimasíðuni tjodveldi.fo

Á Føroyaprent kunnu vit framleiða nakrar fáar bøkur ella fleiri túsund eintøk. Vit bróta um, prenta og binda inn, og geva fegin óbindandi tilboð uppá bøkur og aðrar prentuppgávur.